Home  /  Over ons

Over ons

BIMTEK, de naam zegt het al: uitwerken van BIM modellen en regulier tekenwerk. BIMTEK is een professioneel, innovatief bouwkundig tekenbureau uit Franeker. Wij vormen de onmisbare schakel tussen het ontwerp van de architect en de rekenuitgangspunten van de aannemer. Wij zetten de wensen van de opdrachtgever en architect om in een virtueel 3D-model van bedrijfslocaties en andere objecten.

BIMTEK is opgericht door BIM-modelleurs Anno Wielenga en Sjoerd Leistra, beide werkzaam geweest bij hetzelfde architectenbureau. Hier ontstond het idee om hun jarenlange ervaring om te zetten in een vruchtbare samenwerking, die inmiddels is uitgegroeid tot een professioneel en efficiënt bedrijf: bouwkundig BIM tekenbureau BIMTEK. 

Met samen ruim 25 jaar werkervaring zijn wij een professionele partner op het gebied van BIM. Voor ons staat een plezierige samenwerking voorop, zo komen we tot de beste resultaten.


Bekijk onze projecten Neem contact met ons op

  • Locatie:
  • Hertog Van Saxenlaan 80
  • 8802 PP Franeker
Route

Maak een afspraak

Mail ons Bel ons

Anno Wielenga

Anno Wielenga

Anno Wielenga

BIM modelleur - BIM coördinator

Meer dan 17 jaar werkervaring bij een architectenbureau. Als tekenaar de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als BIM modelleur, assistent projectleider en BIM Coördinator. Uitgebreide tekenervaring in woningbouw, appartementen, sportaccommodaties, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

Sjoerd Leistra

Sjoerd Leistra

Sjoerd Leistra

BIM modelleur

Meer dan 6 jaar werkervaring bij een architectenbureau als tekenaar/BIM modelleur. Uitgebreide tekenervaring in woningbouw, appartementen, sportaccommodaties, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

Erwin Hoekstra

BIM modelleur

Sinds medio 2021 ben ik werkzaam binnen dit mooie bedrijf. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij een architectenbureau en een aannemer, waar ik veel kennis heb opgedaan betreft(3D) tekenwerk en het (BIM)bouwproces. Ik ben een echte teamspeler en geloof in de kracht van communicatie en samenwerking. Vanuit BIMTEK werk ik dan ook graag aan diverse (BIM) tekenopdrachten, waarbij dit naast uitdaging en ontwikkeling belangrijke aspecten zijn.

Pieter Tulner

Pieter Tulner

Pieter Tulner

BIM modelleur

Na twee achtereenvolgende stageperiodes te hebben afgerond bij Bimtek nu werkzaam als BIM-modelleur sinds september 2022. Met steeds meer ervaring streef ik de komende jaren mijn titel volledig te kunnen verdienen.


 
Button