Home  /  Over ons

Over ons

BIMTEK, de naam zegt het al: uitwerken van BIM modellen en regulier tekenwerk. BIMTEK is een professioneel, innovatief bouwkundig tekenbureau uit Franeker. Wij vormen de onmisbare schakel tussen het ontwerp van de architect en de rekenuitgangspunten van de aannemer. Wij zetten de wensen van de opdrachtgever en architect om in een virtueel 3D-model van bedrijfslocaties en andere objecten.

BIMTEK is opgericht door BIM-modelleurs Anno Wielenga en Sjoerd Leistra, beide werkzaam geweest bij hetzelfde architectenbureau. Hier ontstond het idee om hun jarenlange ervaring om te zetten in een vruchtbare samenwerking, die inmiddels is uitgegroeid tot een professioneel en efficiënt bedrijf: bouwkundig BIM tekenbureau BIMTEK. 

Met samen ruim 25 jaar werkervaring zijn wij een professionele partner op het gebied van BIM. Voor ons staat een plezierige samenwerking voorop, zo komen we tot de beste resultaten.


Bekijk onze projecten Neem contact met ons op

  • Locatie:
  • Hertog Van Saxenlaan 80
  • 8802 PP Franeker
Route

Maak een afspraak

Mail ons Bel ons
Over ons | Bimtek

Anno Wielenga

Anno Wielenga

BIM modelleur - BIM coördinator

Meer dan 17 jaar werkervaring bij een architectenbureau. Als tekenaar de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als BIM modelleur, assistent projectleider en BIM Coördinator. Uitgebreide tekenervaring in woningbouw, appartementen, sportaccommodaties, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

Over ons | Bimtek

Sjoerd Leistra

Sjoerd Leistra

BIM modelleur 

Meer dan 6 jaar werkervaring bij een architectenbureau als tekenaar/BIM modelleur. Uitgebreide tekenervaring in woningbouw, appartementen, sportaccommodaties, scholen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

 
Button